Hodi Verpakkingsmaterialen


Add-on van P&D Group

P&D Group is door MKB Fonds opgericht als overkoepelende entiteit voor ondernemingen in de verpakkingsbranche. Onder de vlag van P&D Group werkt MKB Fonds aan een ‘buy and build’ strategie waarbij gestreefd wordt naar het vormen van een groep middels overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen in de verpakkingsbranche.

MKB Fonds nam in september 2017 met de P&D Group een belang in verpakkingsondernemingen Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International. Hodi Verpakkingsmaterialen is leverancier van een breed scala aan verpakkingsmaterialen en werd opgericht in 1996. In 2006 werd naast Hodi Verpakkingsmaterialen ook Hodi International opgericht als innovatieve producent en exporteur gespecialiseerd in bestekzakjes met servet voor de horeca. Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International zijn gevestigd in Veenendaal.

In januari 2018 breidde de P&D Group verder uit door een belang te nemen in Pacoma Europe. Pacoma Europe richt zich van oudsher op de verkoop en distributie van eindverpakkingsmachines en is gevestigd in Waalwijk. Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International richten zich anderzijds op op verpakkingsmaterialen in brede zin. De ondernemingen voegen zodoende complementaire kennis, ervaring en productassortiment toe aan de groep.

Hodi Verpakkingsmaterialen in het nieuws


MKB Fonds doet nieuwe overname...

Amsterdam/Waalwijk – De Amsterdamse participatiemaatschappij MKB Fonds heeft haar investeringsportefeuille verder uitgebreid door de overname van verpakkingsonderneming Pacoma Europe B.V.

Lees meer

MKB Fonds neemt belang in...

Amsterdam – MKB Fonds haalde deze zomer €20 miljoen op door de uitgifte van MKB Obligaties en MKB Aandelen in

Lees meer
Disclaimer