Tastemakers


Add-on van The Gift

Tastemakers is een groothandel in food producten die geschikt zijn voor kerstpakketten en als relatiegeschenken. Tastemakers is opgericht in 2005 en gevestigd in Werkendam.

Met een hecht team van deskundige en ervaren medewerkers worden honderden klanten bediend, zowel in de eigen regio alsook daarbuiten. De onderneming differentieert zich door in hun assortiment de nadruk te leggen op onderscheidende thema’s en kwalitatieve producten. Dit vertaalt zich onder meer in het feit dat de organisatie een eigen kwaliteitskeurmerk ontwikkeld heeft. Een product dat voldoet aan de hoge eisen van Tastemakers krijgt het ‘tastes good-zegel’, dit waarborgt de kwaliteit van de geleverde producten.

Tastemakers is een add-on van participatie The Gift. The Gift is een leverancier van non-food consumentenartikelen aan de kerstpakketten- en relatiegeschenkenhandel.  Door samen te gaan kunnen zij klanten bedienen met een compleet assortiment aan zowel food- als non-food consumentenartikelen en kan ‘cross-selling’ gerealiseerd worden.

Tastemakers in het nieuws


Tastemakers neemt activiteiten Hocorn over

Werkendam, juli 2021 – Tastemakers B.V. uit Werkendam neemt de activiteiten van Hocorn B.V. uit Amsterdam over. Dat geldt zowel

Lees meer
Disclaimer