Teclub


TecLub is een private label producent en exporteur van automotive-producten zoals motoroliën, vetten, rem- en koelvloeistoffen. Het familiebedrijf verkoopt haar producten in meer dan 35 landen wereldwijd in verpakkingen van 5 gram tot 24 duizend liter. Naast de genoemde producten levert TecLub een breed assortiment aan brandstof-, olie- en koelsysteemtoevoegingen die reinigen, de performance verbeteren of problemen zoals lekkages, motorstoringen en uitstoot oplossen of verminderen. Door flexibiliteit in formuleringen en verpakkingen te koppelen aan lokale marktkennis levert TecLub precies die producten en verpakkingen die niet alleen aansluiten bij het imago van haar clientèle, maar ook bij de specifieke (lokale) marktwensen. Met het jonge ambitieuze team levert TecLub aan toeleveranciers van onder andere de garage-industrie, traders, benzinestations en hypermarkets.

De ambitie van TecLub is om de handelsactiviteiten versneld internationaal verder uit te bouwen. Door de participatie in MKB Fonds wordt deze strategie kracht bijgezet.

Teclub in het nieuws


Investering van MKB Fonds in...

MKB Fonds is de laatste week veelvuldig in het nieuws geweest door haar investering in TecLub. Zo plaatste Z24.nl op 18

Lees meer

MKB Fonds verwerft belang in...

De Amsterdamse investeringsmaatschappij MKB Fonds, bekend van de uitgiftes van MKB Obligaties en MKB Aandelen aan particuliere beleggers, heeft een

Lees meer
Disclaimer