VLH Welding Group


VLH Welding Group werd in 1989 opgericht als een groothandel in lasbenodigdheden in Hapert. In 1997 werd het toenmalige Siduza Lastechniek overgenomen dat nu VLH Siduza heet. VLH Welding Group is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende toeleverancier in de lastechniek, met als verkoopgebied geheel Nederland en België. De onderneming levert een breed scala aan producten, van lasapparatuur en verbruiksartikelen tot aan de installatie van complete lascabines. Het bedrijf levert een breed assortiment van bekende A-merken en white label verbruiksartikelen met inhoudelijk technisch advies waardoor het als one-stop-shop functioneert voor haar klanten.

VLH Welding Group heeft ruim 1000 klanten waarbij lassen onderdeel is in hun bedrijfsvoering of productieproces. Tot haar klantengroep behoren bekende industriële bedrijven zoals de VDL Groep en DAF. Het hoofdkantoor VLH Lastechniek is gevestigd in Hapert, vestiging VLH Siduza in Driebergen.

VLH Welding Group in het nieuws


MKB Fonds verwerft meerderheidsbelang in...

Amstelveen, mei 2022 – Participatiemaatschappij MKB Fonds uit Amstelveen heeft haar portefeuille van haar vijfde fonds uitgebreid door een meerderheidsbelang

Lees meer
Disclaimer