Eerste uitgifte MKB Aandelen succesvol verlopen


20 april 2015

MKB Fonds is verheugd om te berichten dat de eerste emissie van de certificaten van MKB Aandelen succesvol is gesloten. De vraag naar de MKB Aandelen bleek hoog en het totaal aan uit te geven certificaten is volledig geplaatst voor een bedrag van € 5.800.000. 

Wederom is gebleken dat beleggend Nederland met belangstelling uitziet naar beleggingen in Nederlandse MKB-bedrijven. Beleggers hebben via de aankoop van deze MKB Aandelen de mogelijkheid om (indirect) aandeelhouder te worden van een aantal MKB-bedrijven én te profiteren van het rendement dat behaald wordt in de fondsen van MKB Fonds. De opgehaalde gelden worden volledig aangewend voor de financiering van bedrijfsovernames in het MKB. Hierdoor krijgen de beleggers een goed renderende belegging in een gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven en vloeit er kapitaal naar het MKB voor bedrijfsoverdrachten naar de volgende generaties.

Van Lanschot Bankiers faciliteert een online platform, waardoor handel in de certificaten van MKB Aandelen mogelijk wordt. MKB Fonds bedankt haar investeerders voor het in haar gestelde vertrouwen en kijkt uit naar een succesvolle periode.

Tags:

Gerelateerde berichten


Disclaimer

Bedankt voor uw aanvraag.

U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.