Captains Diner bij Hodi Verpakkingsmaterialen


08 november 2017

Op woensdag 1 november 2017 heeft de tweede editie van het MKB Fonds Captains Diner plaatsgevonden. Het Captains Diner is een jaarlijks evenement dat MKB Fonds organiseert in samenwerking met één van haar deelnemingen. Tijdens het Captains Diner komen de directies van alle deelnemingen binnen de vier fondsen van MKB Fonds samen onder het genot van een hapje en een drankje. De directies van de deelnemingen uit de portefeuille van MKB Fonds kunnen elkaar tijdens deze avond beter leren kennen, kennis en ervaring delen, en mogelijkheden bespreken om wellicht (in de toekomst) iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Dit jaar vond het evenement plaats bij Hodi Verpakkingsmaterialen (‘Hodi’) in Veenendaal. Hodi maakt deel uit van de P&D Group, deelneming van MKB Fonds welke is opgericht als groep waaronder verpakkingsondernemingen met elkaar samen kunnen werken.

Hodi heeft tijdens de avond een inspirerende presentatie gegeven over de ontstaansgeschiedenis en activiteiten van het bedrijf. Daarnaast heeft de directie een rondleiding door het bedrijfspand gegeven voor de aanwezigen, waardoor men een kijkje kon nemen in het indrukwekkende magazijn en logistieke centrum op de bedrijfslocatie. Veel (mkb-)bedrijven hebben voor hun bedrijfsvoering, in meer of mindere mate, verpakkingsmaterialen nodig. De avond was dus een interessante aangelegenheid voor de ondernemers om Hodi te leren kennen en wellicht aanleiding om in de toekomst gebruik te maken van de producten, dienstverlening en expertise van Hodi op dit gebied. Uiteraard konden ook de overige ondernemers met elkaar bespreken waar er wellicht mogelijkheden lagen om van elkaars kennis en producten gebruik te maken. Kortom, de avond gaf volop gelegenheid om nieuwe kansen voor de ondernemingen te creëren, wat uiteraard ook MKB Fonds ten goede komt.

MKB Fonds kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en wil iedereen danken voor zijn/haar aanwezigheid!

Gerelateerde berichten


Disclaimer