MKB Fonds breidt haar investeringsteam uit


15 mei 2018

MKB Fonds heeft Jordy Streng en Thomas Hensel per 14 mei aangesteld als respectievelijk Investment Manager en Senior Investment Manager en breidt daarmee haar investeringsteam verder uit.

Thomas Hensel is na zijn Master Financiële economie aan de Erasmus Universiteit van start gegaan bij Axivate Capital en heeft daar vijf jaar het beheer gevoerd over diverse deelnemingen. Hij heeft zodoende veel ervaring opgedaan op het gebied van herfinancieringen, reorganisatie en management. Zo was hij onder andere betrokken bij het beheer van deelneming Corendon.

Ook Jordy Streng is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit met een Master in Financiële Economie. Hij is zijn loopbaan begonnen bij de investeringstak van de ABN AMRO en daarna overgestapt naar ING Corporate Investments, waar hij meewerkte aan transacties en portfolio management en daardoor veel ervaring heeft opgedaan in het maken en beoordelen van financiële modellen, analyses en investeringsvoorstellen. Hij was betrokken bij investment deals met onder andere Fletcher Hotels.

Thomas Wals, Managing Partner bij MKB Fonds ligt toe: “Wij hebben de afgelopen jaren sterke groei doorgemaakt en hebben lange tijd met een relatief klein team veel bergen verzet. Sinds eind 2012 hebben we 32 transacties gedaan en houden momenteel 16 deelnemingen in portefeuille. De behoefte aan extra mankracht groeide zodoende. Ik ben blij dat we twee ondernemende, jonge, maar toch zeer ervaren leden aan ons team kunnen toevoegen. Mijn naamgenoot Thomas zal zich met name gaan richten op het beheer van deelnemingen en Jordy zal meer aan de transactiekant actief zijn en daarnaast ondersteuning bieden bij de vele buy and build trajecten die wij bij deelnemingen implementeren.”

Gerelateerde berichten


Disclaimer

Bedankt voor uw aanvraag.

U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.