Romke Romkes aangesteld als Financieel Directeur van deelneming Groveko


04 september 2017

Bij schoonmaakgroothandel SterGro International B.V. (Groveko), deelneming van MKB Fonds, is Romke Romkes in dienst getreden als bestuurder en financieel directeur. Bij Groveko werd gezocht naar een financiële, leidinggevende kracht met een sterke achtergrond en ruime ervaring bij Nederlandse MKB-bedrijven.

Juiste ervaring en competenties

Romke Romkes was tot 1 september jl. actief als Investment Director bij MKB Fonds. Alvorens de heer Romkes startte bij MKB Fonds vervulde hij ruim zeven jaar de functie van Financieel Directeur (‘CFO’) bij verschillende Nederlandse middelgrote bedrijven. Zodoende kwam de heer Romkes naar voren als de meest geschikte kandidaat om deze functie bij Groveko te vervullen. De heer Romkes kent de onderneming vanuit zijn tijd bij MKB Fonds goed en heeft de juiste ervaring en competenties om bij te dragen aan de verdere professionalisering en groei van de onderneming. Per 1 september 2017 is de heer Romkes fulltime in dienst getreden bij Groveko.

Groveko is in na de participatie van MKB Fonds in augustus 2015 sterk uitgebreid. Middels een buy and build strategie met MKB Fonds werd eveneens in augustus 2015 het Zwolse schoonmaakbedrijf Ewepo overgenomen en in maart 2016 volgde de overname van branchegenoot Frag Holland uit Goirle. Groveko levert schoonmaakartikelen en –machines aan de voedingsmiddelenindustrie, de medische- en farmaceutische sector, scholen, schoonmaakbedrijven, de automobielindustrie, horeca, de grafische sector, zorginstellingen en de snel groeiende wellness-sector.

MKB Fonds werkt momenteel aan het invullen van de vacature van Investment Director welke is vrijgekomen door de overstap van Romkes naar Groveko.

Gerelateerde berichten


Disclaimer

Bedankt voor uw aanvraag.

U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.