Bernhard Coppens


Bernhard is sinds 1 februari 2021 werkzaam bij MKB Fonds en maakt als Investment Associate deel uit van het investeringsteam. Bernhard ondersteunt met zijn uitgebreide financiële kennis het investeringsteam bij het analyseren en beoordelen van (des)investeringsmogelijkheden en bij het beheer van de participaties van MKB Fonds. Na een aantal succesvolle stages tijdens zijn studiejaren is Bernhard zijn loopbaan begonnen bij EY als Junior Auditor in Brussel en is daarna overgestapt naar Deloitte in Amsterdam. Daar heeft hij meer dan 4 jaar ervaring opgedaan bij het M&A Transaction Services departement van Deloitte. Hij was daar gespecialiseerd in het uitvoeren van financiële due diligence en het geven van breder financieel advies bij M&A transacties die vaak betrekking hadden op Nederlandse (familie)bedrijven, geleid door een DGA.
Bernhard behaalde een Master in Economie, alsmede een Bachelor in Economische wetenschappen met een specialisatie in Banking & Finance aan de Universiteit Gent. Beide studies rondde hij succesvol met cum laude af. Bernhard is ook een CFA Charterholder.

“Wat mij enorm motiveert is om samen met ondernemers na te denken over de toekomst van de onderneming en hierin te helpen met mijn financiële kennis. Mijn doel is om door een goede samenwerking met de ondernemers mooie successen te realiseren. De brede bijdrage die MKB Fonds biedt, ondersteunt ondernemers in het succesvol realiseren van deze toekomstplannen.”

b.coppens@mkb-fonds.nl – LinkedIn

Disclaimer