Madri Pabbi


Madri is sinds eind 2020 werkzaam als Fund Controller & Risk Officer bij MKB Fonds. Madri is verantwoordelijk voor de financiële administratie van MKB Fonds en de participatiefondsen. Tevens is zij betrokken bij de administratieve organisatie en het financiële beheer van de beheersorganisatie, alsmede bij het financiële beheer van de fondsen. Als Risk Officer houdt zij zich daarnaast ook bezig met het monitoren en beoordelen van de riscoblootstelling van de groep.

Na haar Masterstudies (‘Finance’ en ‘Accounting & Control’) aan de Vrije Universiteit Amsterdam is Madri haar carrière begonnen bij de auditafdeling van KMPG. Zij heeft KPMG na drie jaar verlaten voor vastgoedfonds Annexum, waar ze drie jaar gewerkt heeft als Business Controller.

“Een participatiemaatschappij als MKB Fonds biedt mij door de grote diversiteit aan bedrijven in de portefeuille van de fondsen in combinatie met de grote poel van beleggers en investeerders in de fondsen een uitdagend en afwisselend takenpakket. De mooie locatie aan de Amstel in Amstelveen geldt ook zeker als een pluspunt!”

m.pabbi@mkb-fonds.nl – LinkedIn

Disclaimer