In de media

Op 19 december is een interview met de heer Wilco van Wijck, directeur van Bouman en de heer Wals, directeur van MKB Fonds, gepubliceerd in ondernemersblad Sprout. Hierin komt naar voren dat banken in Nederland steeds minder bedrijfskredieten verstrekken aan Nederlandse MKB-bedrijven. Ook bij gezonde en groeiende bedrijven zoals Bouman.

Lees meer
Persbericht

MKB Fonds N.V. neemt met haar eerste fonds een belang in de Sliedrechtse groothandel voor tweedehands dieselmotoren, keerkoppelingen en generatorsets Pool Trading B.V. De heer Erik Boomsma verwerft samen met MKB Fonds de meerderheid van de aandelen en het zittende management behoudt een deel van de aandelen.

Lees meer
Persbericht

MKB Fonds N.V. participeert met haar tweede fonds in machinefabriek Bouman. Een bedrijf met 90 medewerkers dat complexe machinesystemen en productieonderdelen voor grote concerns in de maakindustrie maakt. Bouman levert haar diensten aan vele multinationals, welke actief zijn in verschillende sectoren, zoals de vliegtuig-, semiconductor-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer
In de media

De investering van MKB Fonds in StaminaGroup B.V. is niet onopgemerkt gebleven in de media. Zo stond er op zaterdag 30 november een interview met de heer Van der Plas, directeur van StaminaGroup en de heer Wals, directeur van MKB Fonds, in Business Transformatie als bijlage bij de Telegraaf.

Lees meer
In de media

Op 27 november 2013 is een artikel geplaatst in de Financiële Consument getiteld: “MKB Obligaties: uitkomst voor het MKB”. In het interview met de heer Wals, directeur van MKB Fonds, wordt ingegaan op het veranderende financieringsklimaat en de samenwerking tussen MKB Fonds en de banken. Daarnaast wordt toelichting gegeven op

Lees meer
Persbericht

MKB Fonds N.V. neemt met haar tweede fonds een belang in StaminaGroup B.V. StaminaGroup is een groente- en luchtvrachtbedrijf ineen dat verse groente, voornamelijk haricots verts, peultjes en sugar snaps, uit Zuid-Amerika en Afrika transporteert en verkoopt in Europa en Azië. StaminaGroup beheerst het gehele proces van het telen en

Lees meer
In de media

MKB Obligatiefonds II N.V., het tweede fonds van MKB Fonds N.V., participeert in het Rijnsburgse bedrijf Hollandirect B.V. Hollandirect is een innovatieve importeur en exporteur van bloemen, planten en accessoires. Oprichter en eigenaar Dirk van der Plas, 45 jaar oud en ruim 25 jaar geleden begonnen in de bloemenhandel, is

Lees meer
Overige

Zoals te lezen was in de diverse media is de uitgifte van MKB Obligaties door MKB Obligatiefonds II N.V., het tweede obligatiefonds van MKB Fonds N.V., succesvol verlopen. Het fonds was beperkt tot € 10.000.000 en er was een ruime overtekening.

Lees meer
In de media

Op 13 augustus is een blog door Graydon van Nico Ingberg geplaatst, waarin gesteld wordt dat banken navolging moeten geven aan MKB Fonds. Het feit dat het nieuwe fonds van MKB Fonds, MKB Obligatiefonds II N.V., in slechts vier weken ruim overtekend is betekent dat er voldoende geld beschikbaar is

Lees meer
In de media

MKB Fonds is de laatste dagen veelvuldig in het nieuws geweest. Zo is er op 12 augustus een interview met de heer Wals, directeur van MKB Fonds, in het Financieel Dagblad (FD) gepubliceerd met als titel “Beleggers lopen warm voor obligatiefonds dat in familiebedrijven participeert”.

Lees meer
Disclaimer