Copar


Copar, gevestigd in Raamsdonkveer is actief in de verkoop, marketing en distributie van zoetwaren en geniet het vertrouwen van bekende nationale en internationale klanten en leveranciers. Copar is bekend om haar eigen merken Candyman, Italiano, Gaper en RANG en is daarnaast full-service aanbieder van bekende internationale merken in Nederland zoals Reese’s en PEZ. Haar assortiment bestaat uit snoepgoed, chocolade, kauwgom, lolly’s, ijs, drop en seizoensproducten. Copar levert jaarlijks aan nagenoeg alle bekende Nederlandse ketens. De klanten bestaan uit foodretailers zoals Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en Hoogvliet en non-food retailers zoals Action, Hema en Kruidvat en groothandels gericht op out-of-home zoals Lekkerland, Makro en Sligro.

Copar is één van de top-5 snoepgoedbedrijven in Nederland, met een sterke focus op het op lange termijn bouwen en groeien van succesvolle merken en onderscheidende producten. Zij is nog één van de weinigen snoepgoedbedrijven in Nederland dat geen onderdeel uitmaakt van een grote multinational, hierdoor is Copar in staat om snel en flexibel in te spelen op de vraag vanuit de markt.

Copar in het nieuws


MKB Fonds participeert in zoetwarendistributeur...

Amstelveen, april 2022 – Participatiemaatschappij MKB Fonds heeft haar portefeuille van haar vijfde fonds uitgebreid door een meerderheidsbelang te verwerven in

Lees meer
Disclaimer