Square Four


Square Four, gevestigd in Alkmaar, heeft in haar 10-jarig bestaan als dienstverlener die gespecialiseerd is in het vastgoedmanagement van commercieel onroerend goed, zoals kantoren en logistiek vastgoed, een uitstekende marktpositie verworven. Square Four onderscheidt zich door een hoge servicestandaard te hanteren, waardoor ze in staat is klanten lang te binden. Dit is mogelijk door een volledige focus op property management diensten en segment-specialisatie. Square Four heeft zelf geen objecten in eigendom, maar ontzorgt vastgoedbeleggers in de exploitatie van haar vastgoed op het gebied van technische, commerciële en financiële activiteiten. Zij doet dit momenteel met ruim 45 medewerkers.

Integriteit, onafhankelijkheid, duurzaamheid en transparantie in werkprocessen zijn grondbeginselen die Square Four hoog in het vaandel heeft staan. Binnen haar klantenportefeuille zijn zowel nationale als internationale gerenommeerde vastgoedbeleggers en assetmanagementorganisaties te vinden.

Square Four in het nieuws


MKB Fonds participeert in vastgoedbeheerder...

Amstelveen, maart 2022 – MKB Fonds heeft haar portefeuille van haar vijfde fonds uitgebreid door een meerderheidsbelang te verwerven in

Lees meer
Disclaimer