De Computerwacht treedt toe tot de Futureproof Group


27 mei 2016

Onlangs is automatiseerder De Computerwacht B.V. te Bodegraven onderdeel geworden van de Futureproof Group B.V., met MKB Fonds uit Amsterdam als financieel en strategisch partner. Met de toetreding van De Computerwacht groeit de totale jaarlijkse omzet van de Futureproof Group, waartoe inmiddels de bedrijven Joheco Automatisering en Ultra‐X behoren, tot bijna €10 miljoen, terwijl het aantal medewerkers toeneemt tot bijna 60.

De Computerwacht, die sinds de oprichting in 1999 succesvol ICT‐structuren ontwerpt, implementeert en beheert voor het midden‐ en kleinbedrijf, maakte de afgelopen jaren een sterke groei door onder leiding van de eigenaren John Kimmel (66) en Arjo Middelveld (44). De visie dat ICT de ruggengraat van MKB‐organisaties zou worden, waarbij een goede ICT‐structuur een organisatie bij elkaar houdt, bleek succesvol. Het is de basis voor verbinding van interne bedrijfsprocessen en verdere ontwikkeling en groei voor de opdrachtgevers.
Bedrijfsopvolging

In 2013 deed de heer Kimmel, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, een stap terug en werd de heer Middelveld benoemd tot algemeen directeur. De heer Kimmel bleef aan als commissaris en aandeelhouder van de onderneming. In 2015 besloot de heer Kimmel zijn aandelenbelang te gaan verkopen. Marktlink Fusies & Overnames werd ingeschakeld om een strategische koper te vinden.
Vertrouwde handen

John Kimmel: “Ons belangrijkste uitgangspunt bij het vinden van een geschikte partij was de continuïteit van de onderneming veilig stellen en de werkgelegenheid van alle medewerkers te garanderen en hen toekomstperspectief te bieden”. Uiteindelijk viel de keuze op de Futureproof Group van MKB Fonds als meest geschikte partner. Ik ben van mening dat wij bij hen ons bedrijf in vertrouwde handen voortzetten. Dat geeft mij een rustig gevoel”, aldus Kimmel.

Gerelateerde berichten


Computerwacht

Computerwacht is een full service automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in Bodegraven. Computerwacht ontwerpt, implementeert en beheert ICT-structuren

Lees meer
Disclaimer