Geslaagde captainsdiner bij Groveko


04 april 2016

Op dinsdag 15 maart 2016 organiseerde MKB Fonds een captainsdiner voor de directies van alle deelnemingen in de huidige drie fondsen van MKB Fonds. Van vrijwel alle deelnemingen was de directie aanwezig.

De dag vond plaats op het hoofdkantoor van Groveko, één van de deelnemingen uit fonds I. Op deze locatie in Ede stonden ontmoeting en inspiratie centraal. Er werd kennis en ervaring uitgewisseld tussen de ondernemers onderling en netwerken werden gedeeld. Tevens werden de mogelijkheden besproken voor gezamenlijke inkoop van diverse diensten teneinde inkoopvoordelen te realiseren. Tenslotte volgde een inspirerende bedrijfspresentatie door de directie van Groveko, die de organisatie van de dag verzorgde.

MKB Fonds kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst, waarin de basis werd gelegd voor onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen alle ondernemingen binnen de groep van MKB Fonds.

Zie hier enkele foto’s van het event: foto 1, foto 2, foto 3 en foto 4.

Gerelateerde berichten


Groveko

Groveko levert als schoonmaakgroothandel schoonmaakartikelen en –machines aan de voedingsmiddelenindustrie, de medische en farmaceutische sector, scholen, schoonmaakbedrijven, de automobielindustrie, horeca,

Lees meer
Disclaimer