Groveko blijkt bekendste schoonmaakgroothandel van Nederland


06 juli 2016

Groveko, de groothandel in schoonmaakmiddelen waar MKB Fonds in de zomer van 2015 in heeft geparticipeerd, is de bekendste groothandel van Nederland. Dat blijkt uit het groothandelsonderzoek 2016 van Service Management Nederland. Service Management Nederland is het grootste platform voor de professionele schoonmaak.

Maar liefst 52% van de respondenten gaf aan dat Groveko voor hen de bekendste groothandel is. Ook doen de ondervraagden het meest zaken met de groothandel, die zijn hoofdvestiging heeft in Ede.

Van alle markten thuis
Hoewel schoonmaakmiddelen zelf nog steeds het grootste percentage uitmaken van de aangeschafte producten, worden er anders dan voorheen bij de groothandels ook steeds meer andere schoonmaak gerelateerde producten, zoals reinigingsmachines aangeschaft. Groothandels moeten zodoende van alle markten thuis zijn. Groveko weet zich hierin te onderscheiden en weet met een gezonde Nederlandse handelsgeest te markt te bedienen en “top of mind” te zijn bij de afzetmarkt.

Lees hier het volledige artikel: http://servicemanagement.nl/groothandel-moet-markten-thuis/

Tags:

Gerelateerde berichten


Groveko

Groveko levert als schoonmaakgroothandel schoonmaakartikelen en –machines aan de voedingsmiddelenindustrie, de medische en farmaceutische sector, scholen, schoonmaakbedrijven, de automobielindustrie, horeca,

Lees meer
Disclaimer