MKB Fonds breidt organisatie uit met drie personen


06 oktober 2023

Onlangs heeft MKB Fonds haar team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers: Jimmy Huang, Jort Schouten en Sapna Ganpat-Chandrikasingh.

Jimmy Huang, Assistant (Fund) Controller 
Jimmy is sinds 1 april 2023 werkzaam als Assistant (Fund) Controller bij MKB Fonds. Binnen MKB Fonds vervult Jimmy een ondersteunende rol aan de Fund Controller & Risk Officer en is hij medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van MKB Fonds en de verschillende fondsen. Jimmy is zijn loopbaan begonnen als Junior assistent-accountant bij Fact Accountants. Hierna heeft hij drie jaar binnen de auditafdeling van PKF Wallast gewerkt. Voordat Jimmy in dienst trad bij MKB Fonds, heeft hij ook gewerkt als Staff Assurance bij CROP Accountants & Adviseurs. In de afgelopen jaren heeft Jimmy derhalve relevante kennis en ervaring opgedaan binnen de domeinen van accounting en audit.

Jort Schouten, Junior Investment Analyst
Jort is sinds 1 juli 2023 werkzaam bij MKB Fonds, nadat hij per 1 maart van dit jaar begon als stagiair. Na een succesvolle stageperiode van vier maanden is Jort uiteindelijk doorgegroeid tot Junior Investment Analyst en maakt daarmee deel uit van het investeringsteam. Jort is binnen MKB Fonds betrokken bij het analyseren en beoordelen van (des)investeringsvoorstellen, het uitwerken van (her)financieringen en het bieden van ondersteuning aan de Investment Associates en Investment Managers. Jort heeft zijn Master in Financial Management behaald aan Nyenrode Business Universiteit. Gedurende zijn studietijd heeft Jort al diverse relevante stages gelopen en bijbanen gehad binnen de financiële wereld.

Sapna Ganpat-Chandrikasingh, Legal Counsel, Compliance & ESG Officer
Sapna is sinds 1 september 2023 werkzaam als Legal Counsel, Compliance & ESG Officer bij MKB Fonds. Binnen MKB Fonds is zij verantwoordelijk voor de naleving van (financiële) wetgeving, compliance en ons ESG-programma. Sapna is een gedreven juriste die de directie proactief en gedegen adviseert en ondersteunt op het gebied van financieel toezicht recht (Wft), Compliance, ESG en ondernemingsrecht in de meest brede zin. Sapna is haar loopbaan begonnen bij Dentons, gevolgd door Heussen. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat, heeft zij de overstap gemaakt naar de compliance-afdeling van Baker Tilly, waar zij relevante werkervaring heeft opgedaan op het gebied van onder andere financiële wetgeving.

Gerelateerde berichten


Disclaimer