MKB Fonds – Investeringsmaatschappij van het jaar 2023!


14 december 2023

Tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres 2023, georganiseerd door Brookz – platform voor bedrijfsovername en Dealsuite.com, heeft MKB Fonds de eer gehad om de prestigieuze prijs voor ‘Investeringsmaatschappij van het Jaar’ voor het jaar 2023 te ontvangen.

Van de ruim 300 investeringsmaatschappijen waren er vijf genomineerd. En MKB Fonds kwam gisteravond als winnaar uit de bus! Honderden personen waren tijdens het congress aanwezig, waaronder Corporate Finance adviseurs en collega-investeerders. Onze collega, Jordy Streng, nam de prijs in ontvangst.

Deze onderscheiding staat symbool voor ons harde werk en onze doortastendheid gedurende dit dynamische jaar. In 2023 heeft ons team met succes meer dan 20 transacties afgerond, waaronder de bijzondere exits van onze voormalige participaties Groveko B.V. aan Bunzl plc en Mosa Glasgroothandel BV aan ING Corporate Investments. Daarnaast hebben we twee fondsen succesvol afgewikkeld (met een beduidend hoger rendement dan voorzien). We zijn ontzettend trots op het resultaat dat we bereikt hebben en dankbaar voor de erkenning vanuit de markt.

Deze prachtige onderscheiding is echter niet uitsluitend het resultaat van de inspanningen van ons team. Het is een gezamenlijke prestatie, tot stand gekomen door de onmisbare bijdragen en expertise van zowel de directies en medewerkers van onze participaties als onze investeerders. Daarnaast willen wij ook graag alle partners, adviseurs, notarissen en advocaten die bij onze transacties betrokken waren hartelijk bedanken.

Namens het gehele team van MKB Fonds, willen wij onze oprechte dankbaarheid uitspreken.

Tags:

Gerelateerde berichten


Disclaimer