MKB Fonds neemt belang in groente- en luchtvrachtbedrijf StaminaGroup


22 oktober 2013
MKB Fonds N.V. neemt met haar tweede fonds een belang in StaminaGroup B.V. StaminaGroup is een groente- en luchtvrachtbedrijf ineen dat verse groente, voornamelijk haricots verts, peultjes en sugar snaps, uit Zuid-Amerika en Afrika transporteert en verkoopt in Europa en Azië. StaminaGroup beheerst het gehele proces van het telen en het verpakken tot aan het transporteren naar de klant.
StaminaGroup heeft een omzet van circa € 40 miljoen, circa 550 werknemers en vestigingen in Nederland, Afrika en Azië. Thomas Wals, directeur van MKB Fonds: “StaminaGroup levert hoogwaardige producten aan de grootste retailers van Europa en Azië en heeft als marktleider een solide positie opgebouwd. Daarnaast zijn er door de professioneel ingerichte organisatie en strategisch gelegen vestigingen zeer veel groeikansen te behalen. MKB Fonds levert graag haar bijdrage aan de verdere groei”.

Gerelateerde berichten


Stamina Group

Stamina Group is een groente- en luchtvrachtbedrijf ineen dat verse groente, voornamelijk haricots verts, peultjes en sugar snaps, uit Zuid-Amerika

Lees meer
Disclaimer