MKB Mixfonds VI voltekend


21 december 2022

Wij zijn verheugd u te melden dat beleggers enthousiast gereageerd hebben op de uitgifte van MKB Obligaties door ons zesde fonds, MKB Mixfonds VI. Het fonds is reeds voltekend en alle MKB Obligaties zijn toegewezen. Begin oktober jl. startte MKB Fonds met de fondswerving nadat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) het prospectus inzake de MKB obligaties goedkeurde.

MKB Mixfonds VI heeft net zoals vier van haar eerdere fondsen de ‘mixfondsstructuur’ waarin zowel MKB Obligaties als MKB Aandelen worden uitgegeven. De totale omvang van het zesde fonds is € 25 miljoen, waarvan € 15 miljoen aan MKB Obligaties en € 10 miljoen aan MKB Aandelen (eigen vermogen). Ook alle MKB Aandelen zijn onlangs toegewezen. Het fonds zal belangen in circa tien MKB-bedrijven verwerven, waarbij de focus net als bij de eerdere fondsen ligt op bedrijven in de handelssector en zakelijke dienstverlening.

Wij zijn bijzonder vereerd dat wij een grote groep beleggers wisten aan te spreken en dat een groot deel van onze bestaande beleggers wederom heeft deelgenomen. Het vertrouwen dat zij hiermee uitspreken zien wij als een groot compliment.

Gerelateerde berichten


Disclaimer