Tastemakers neemt activiteiten Hocorn over


05 juli 2021

Werkendam, juli 2021 – Tastemakers B.V. uit Werkendam neemt de activiteiten van Hocorn B.V. uit Amsterdam over. Dat geldt zowel voor de activiteiten in de geschenkpakkettenmarkt als voor de retail divisie. Hocorn zal verhuizen van Amsterdam naar Werkendam. De bedrijfsvoering wordt voortgezet onder de naam Hocorn.

Hocorn is opgericht in 1986 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een importeur van levensmiddelen en delicatessen met de retail als belangrijkste afzetkanaal. Vooral de laatste jaren
groeide de verkoop van food voor kerstpakketten. Er werd binnen Hocorn gezocht naar opvolging van de huidige directie. Door aansluiting bij Tastemakers wordt bedrijfsopvolging gerealiseerd en kunnen de activiteiten op de kerstpakkettenmarkt door de expertise van Tastemakers verder verstevigd worden. Daarnaast biedt het Tastemakers de kans om de retailmarkt aan te boren.

Directeur en aandeelhouder van Tastemakers, André Verhoeff, ziet mooie kansen in het toevoegen van de activiteiten van Hocorn: “de positie van Tastemakers in de geschenkpakkettenmarkt kan zo verder verstevigd worden en het geeft ons ingangen om onze producten ook aan de retailmarkt aan te bieden.”

 

Gerelateerde berichten


Disclaimer