Waarschuwing: MKB Fonds niet gelieerd aan ‘Nederlandse MKB Participatiemaatschappij’


16 april 2018

Van diverse relaties en beleggers heeft MKB Fonds (wederom) vernomen dat zij recentelijk zijn benaderd door ‘Nederlandse MKB Participatiemaatschappij’. Deze partij stelt vergelijkbare doelstellingen en product te hebben als MKB Fonds (MKB-obligaties en MKB-aandelen) en acquireert met een nieuw in de markt gezet fonds.

De gevoerde handelsnaam ‘Nederlandse MKB Participatiemaatschappij’ en termen zoals ‘MKB Obligatiefondsen’ en ‘MKB Obligaties’ leidt tot verwarring omtrent de identiteit en oorsprong van deze aanbieder. Immers de gebruikte handelsnaam en de aangeboden producten en diensten haakt duidelijk aan op de door ons reeds sedert jaar en dag gevoerde handelsnaam MKB Fonds en de daaraan verbonden producten en diensten.

Wij hechten er dan ook aan – gelet ook op de doelstelling van deze nieuwe partij – u te berichten dat wij als directie van MKB Fonds op geen enkele wijze gelieerd of verbonden zijn met deze partij en ons derhalve uitdrukkelijk van de plaatsing van dit nieuwe ‘Nederlandse MKB Participatiemaatschappij’ distantiëren.

 

Gerelateerde berichten


Disclaimer