Bedrijfsopvolging bij participatie Heditex gerealiseerd


09 april 2022

Amstelveen, april 2022 – Na 43 jaar de directie te hebben gevoerd hebben de directeuren van groothandel in woondecoratie Heditex uit Vlaardingen, Henri Sluimer en Rob Dobbelstein, het stokje overdragen aan hun opvolgers.

Echt familiebedrijf

Henri Sluimer en Rob Dobbelstein, zoon en schoonzoon van oprichter Dirk Sluimer hebben de groei van Heditex, opgericht in 1976, mede mogelijk gemaakt. In de afgelopen 43 jaar hebben de heren Sluimer en Dobbelstein het bedrijf verder uitgebreid in zowel assortiment als personeel. Vandaag de dag is Heditex dé specialist in levering aan de parketzaken, gordijnateliers, zonweringbedrijven en woning- en projectinrichters. Heditex levert zowel merken van derden als de eigen merken Bodiax (PVC-vloeren), HR Design (raamdecoratie) en DCS (roeden en rails). Heditex wordt gezien als een one-stop-shop voor haar ruim duizend actieve klanten.

Opvolger reeds ruim 20 jaar in dienst

Jasper Ringelberg, die reeds ruim 20 jaar in dienst is en sinds 2019 de rol van operationeel directeur vervult, heeft per 1 januari jl. de taken overgenomen als algemeen directeur. Samen met het managementteam zullen zij zich blijven inspannen voor een goede samenwerking met hun relaties. Veel van de medewerkers zijn al tientallen jaren werkzaam voor Heditex en hebben de service en het persoonlijk contact als het DNA van een familiebedrijf in zich verankerd.

MKB Fonds, specialist op het gebied van bedrijfsopvolging

De heer Sluimer geeft aan: “MKB Fonds heeft een uitgebreid trackrecord als het gaat om participeren in handelsondernemingen en een investeringsteam waarmee wij hebben kunnen sparren. Zij hebben ons ondersteund op het gebied van de groei van de onderneming en de stap naar bedrijfsopvolging. Daarnaast zijn wij ook heel blij dat Jasper Ringelberg als aandeelhouder toegetreden is. Hij is al ruim 20 jaar bij ons in dienst en van grote waarde voor het bedrijf.”

De aandelen van de heren Sluimer en Dobbelstein zijn overgenomen door MKB Fonds.

Tags:

Gerelateerde berichten


Disclaimer

Bedankt voor uw aanvraag.

U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.