Fusie tussen AGM en BTC veelvuldig in het nieuws


21 oktober 2016

De bekendmaking van de fusie tussen AGM en BTC zorgde voor veel aandacht in de landelijke media. MKB Fonds verwierf in september 2015 een belang in AGM. Het samengaan van de twee scooterproducenten zorgt ervoor dat er een nieuwe nummer twee ontstaat op de Nederlandse scootermarkt.

De Telegraaf plaatste zowel in de krant als op haar website het artikel ‘Concurrentie voor Piaggio‘ en het Financieele Dagblad plaatste op haar website het artikel ‘Nederlandse scooterbedrijven fuseren‘.

Ook online nieuwsplatforms Nu.nl en Nieuws.nl hebben over de fusie bericht. Nieuws.nl plaatste het uitgebreide artikel ‘AGM en BTC fuseren tot nummer twee van Nederlandse scootermarkt‘ waarin zowel AGM oprichter en directeur Robert Olsthoorn als BTC directeur en oprichter William van der Stappen aan het woord zijn. Nu.nl plaatste het artikel ‘Grootste nederlandse scooterproducent fuseert met branchegenoot’.

Gerelateerde berichten


BTC International

MKB Fonds voert met de Nederlandse scooterproducent Asian Gear International (‘Asian Gear’) een actieve ‘buy and build’ strategie. Als onderdeel

Lees meer

Asian Gear International

Asian Gear International (‘Asian Gear’) is een Nederlandse scooterproducent. MKB Fonds voert met Asian Gear een actieve ‘buy and build’ strategie.

Lees meer
Disclaimer