Kempex neemt de veterinaire activiteiten van Tocelo Pharma B.V. over


15 september 2014

Kempex Holland B.V. een deelneming van MKB Fonds heeft per 14 september jl. de veterinaire activiteiten van Tocelo Pharma B.V. overgenomen. Dit zal naar verwachting leiden tot een omzet stijging van 10 miljoen euro voor Kempex Holland B.V., die daarmee naar verwachting meer dan 25 miljoen euro omzet zal realiseren in 2015.

Tocelo Pharma B.V. is in 1978 opgericht en actief als groothandel in humane en veterinaire farmaceutische grondstoffen en farmaceutische verpakkingsproducten. Door de overdracht van de veterinaire activiteiten kan de focus van Tocelo Pharma zich in de toekomst richten op de activiteiten op het gebied van humane farmaceutische grondstoffen en farmaceutische verpakkingsproducten.

Na de overdracht wordt intensief met Kempex samengewerkt. Tocelo Pharma verhuist naar de locatie van Kempex om van daaruit de activiteiten op het gebied van humane farmaceutische grondstoffen voort te zetten. Kempex zal de overgenomen veterinaire activiteiten voortzetten onder de merknaam “Tocelo Vet”.

Kempex is een internationale handelsonderneming, actief op het gebied van (farmaceutische) grondstoffen en additieven voor de diervoederindustrie. China is een belangrijke leverancier en dankzij eigen mensen aldaar kan er zorg gedragen worden voor kwaliteit en goede contacten met de producenten. Belangrijke markten voor deze producten zijn het Midden Oosten en Europa. Dankzij de samenwerking met Tocelo Pharma kan de klantenkring aanzienlijk uitgebreid worden naar farmaceutische veterinaire multinationals en de grootste lokale Europese veterinaire producenten.

Gerelateerde berichten


Tocelo Vet

Tocelo Vet, voorheen onderdeel van Tocelo Pharma, werd in september 2014 overgenomen door Kempex. Kempex is een internationale productie- en handelsonderneming

Lees meer

Kempex

Kempex is een internationale handelsonderneming opgericht in 1987 en actief op het gebied van (farmaceutische) grondstoffen en additieven voor de

Lees meer
Disclaimer