Geslaagde editie van het Captains Diner op de nieuwe kantoorlocatie van MKB Fonds


12 december 2019

Op woensdag 27 november 2019 heeft de vierde editie van het MKB Fonds Captains Dinner plaatsgevonden. Het Captains Dinner is een jaarlijks evenement waarbij de directies van alle deelnemingen binnen de vier fondsen van MKB Fonds en overige relaties (zoals de leden van de Raad van Advies en het Investeringscomité) samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. De genodigden kunnen elkaar tijdens deze avond beter leren kennen, kennis en ervaringen delen, en mogelijkheden bespreken om wellicht (in de toekomst) iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Normaliter organiseert MKB Fonds dit evenement in samenwerking met (en op locatie van) één van haar deelnemingen, maar deze editie was mede ter gelegenheid van de aanstaande verhuizing van MKB Fonds naar buitenplaats Wester-Amstel en zodoende was dit deze editie de locatie van het evenement.

Naast een ‘walking dinner’ was er tijdens de avond gelegenheid om te netwerken en werd er in het unieke historische pand een speech gegeven door Søren Movig, voorzitter en rentmeester van de Stichting J.Ph.J.F.Lissone, eigenaresse van Wester-Amstel. De heer Movig vertelde met veel enthousiasme en humor over de rijke historie van het pand én overhandigde na afloop een schilderij uit de erfenis van zijn oma, met de afbeelding van een molen (tevens het logo van MKB Fonds), aan MKB Fonds als nieuwe huurder, een prachtig gebaar! Ook Thomas Wals, directeur van MKB Fonds en de directie van participatie Heditex gaven presentaties tijdens het evenement.

De avond gaf zodoende volop gelegenheid om het prachtige historische pand en haar tuinen te aanschouwen en te proosten op de aanstaande verhuizing van MKB Fonds. Daarnaast is het Captains Dinner, met een zaal vol ondernemers, dé ideale gelegenheid om nieuwe kansen voor de ondernemingen te creëren, wat uiteraard ook MKB Fonds ten goede komt.

MKB Fonds kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en wil iedereen danken voor zijn/haar aanwezigheid!

Gerelateerde berichten


Disclaimer