P&D Group


P&D Group is door MKB Fonds opgericht als overkoepelende entiteit voor ondernemingen in de verpakkingsbranche. Onder de vlag van P&D Group werkt MKB Fonds aan een ‘buy and build’ strategie waarbij gestreefd wordt naar het vormen van een groep middels overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen in de verpakkingsbranche.

MKB Fonds nam in september 2017 met de P&D Group eerder een belang in verpakkingsondernemingen Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International. In januari 2018 breidde de P&D Group verder uit door een belang te nemen in Pacoma Europe. Pacoma Europericht zich van oudsher op de verkoop en distributie van eindverpakkingsmachines en is gevestigd in Waalwijk. Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International richten zich anderzijds op op verpakkingsmaterialen in brede zin. De ondernemingen voegen zodoende complementaire kennis, ervaring en productassortiment toe aan de groep.

P&D Group in het nieuws


MKB Fonds gaat 2018 van...

Amsterdam – Participatiemaatschappij MKB Fonds uit Amsterdam heeft in de eerste maand van 2018 twee overnames gedaan. In de zomer

Lees meer

MKB Fonds doet nieuwe overname...

Amsterdam/Waalwijk – De Amsterdamse participatiemaatschappij MKB Fonds heeft haar investeringsportefeuille verder uitgebreid door de overname van verpakkingsonderneming Pacoma Europe B.V.

Lees meer

De Financiële Telegraaf over de...

Zoals MKB Fonds eerder berichtte heeft zij recentelijk de eerste deelneming in haar vierde fonds verworven, te weten, Hodi Verpakkingsmaterialen

Lees meer

MKB Fonds neemt belang in...

Amsterdam – MKB Fonds haalde deze zomer €20 miljoen op door de uitgifte van MKB Obligaties en MKB Aandelen in

Lees meer
Disclaimer