Mior ICT Diensten


Add-on van Futureproof Group

Mior, gevestigd in Waalre, is in 1994 opgericht en is daarmee al bijna 30 jaar actief in de wereld van ICT. Mior is een allround ICT-dienstverlener gespecialiseerd in proactief ICT-beheer, netwerkbeveiliging, professionele WiFi en Microsoft 365-oplossingen voor het MKB.

Bij Mior staan persoonlijke service en professionele oplossingen centraal. Daarbij vormen informele en persoonlijke klantcontacten één van de belangrijkste kenmerken van de onderneming.

De klanten van Mior bevinden zich hoofdzakelijk in de regio Eindhoven en Tilburg, maar de onderneming bedient ook andere klanten die verspreid zijn over heel Nederland. Mior Pro-Control is de onderneming haar all-in ICT-beheerdienst. Hiermee is de onderneming in staat om op iedere locatie perfect beheer en ondersteuning aan haar klanten te bieden. Dankzij de groeiende populariteit van online software, zoals Microsoft 365, werken mensen steeds meer onafhankelijk van hun fysieke locatie en hierdoor kan Mior een ideale oplossing bieden rondom deze groeiende trend.

Mior ICT Diensten in het nieuws


Disclaimer