Veltwerk


Add-on van Futureproof Group

Veltwerk, gevestigd in Amsterdam, is sinds haar oprichting in 2003 actief in de wereld van de ICT voor het onderwijs. Veltwerk heeft een duidelijk doel: “het dagelijks verbeteren van het Nederlandse Voortgezet Onderwijs met het gebruik van gave technologie.” Doordat Veltwerk de ICT-omgeving op scholen perfect regelt, kunnen deze onderwijsinstellingen louter bezig zijn met het hun passie; geweldig onderwijs verzorgen en tegelijkertijd het onderwijs verbeteren. Veltwerk onderwerpt zichzelf dan ook aan de strengste interne en externe eisen ten behoeve van de kwaliteit en veiligheid van haar diensten.

Onderzoeken, adviseren, bouwen en beheren zijn de bouwstenen binnen Veltwerk. Dagelijks wordt er met de nieuwste methoden en laatste technologieën geëxperimenteerd om de ICT-toepassingen die elke dag een groot verschil maken in de levens van leerlingen en onderwijsprofessionals te verbeteren. Door de opgedane kennis en ervaring van ICT, maar ook voor de klas en in de bestuurskamers, weet de onderneming exact wat een school voor ICT-omgeving nodig heeft. Hierin kan Veltwerk deze onderwijsinstellingen dus perfect adviseren en hierdoor worden duurzame en effectieve onderwijsoplossingen gerealiseerd. Tevens bouwt Veltwerk op maat gemaakte ICT-tools voor het middelbare onderwijs, met een focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Momenteel heeft Veltwerk 22 medewerkers (en 5 studenten) in dienst en beheert de onderneming de ICT-omgeving van circa 270 scholen.

Veltwerk in het nieuws


Disclaimer