MKB Fonds in ‘Private equity, the next level in investing’ documentaire op RTL Z


03 november 2022

Afgelopen dinsdag (1 november) was MKB Fonds te zien in de RTL Z documentaire ‘Private equity, the next level in investing’. Deze documentaire is gemaakt in samenwerking met ABN Amro MeesPierson en gaat in op de Private Equity markt als geheel.

Bekende Nederlandse investeerders komen aan het woord, zoals Eric Zuidmeer (Head Private Equity Solutions ABN Amro MeesPierson), Maasbert Schouten (oprichter AFAB, nu investeerder in Private Equity), Cilian Jansen Verplanke (mede-oprichter Karmijn Kapitaal) en Ruulke Bagijn (Head of Global Investment Solutions Carlyle). De heer Schouten is als investeerder actief in zo’n 70 Private Equity fondsen, zo ook bij MKB Fonds. Tijdens deze documentaire kwam hij langs op het kantoor van MKB Fonds om met onze algemeen directeur (Thomas Wals) te praten over zijn beleggingen.

De documentaire geeft een goede inkijk in de wereld van Private Equity. Verschillende thema’s worden behandeld, zoals de geschiedenis en het imago van Private Equity, de investeerders en hun te verwachte rendementen, de investeringsmaatschappijen en op welke criteria zij beslissingen nemen, de ondernemers en waarom zijn besloten zaken te doen met Private Equity partijen en de samenwerkingen tussen al deze partijen.

Klik hier voor het artikel op RTL Z

Klik hier voor de link naar de volledige documentaire

Gerelateerde berichten


Disclaimer