Veel animo voor de MKB Obligaties in MKB Mixfonds IV


30 mei 2017

Er blijkt wederom veel animo te zijn voor de MKB Obligaties in ons vierde fonds. In nog geen vier weken tijd is circa 90% van alle obligaties toegewezen en staat er nog een groot aantal reserveringen open. Wij verwachten dat op basis van het huidige aantal reserveringen er nog slechts voor €2.000.000 aan MKB Obligaties beschikbaar is.

Indien u nog niet gereserveerd heeft en meer informatie wenst of vrijblijvend wilt reserveren, bezoek de MKB Obligaties pagina of bel naar 020 – 700 6646. Gezien het gelimiteerde aantal resterende MKB Obligaties en het succes van voorgaande uitgiftes raden wij u aan spoedig te reageren.

Belangrijkste kenmerken van de MKB Obligaties:

  • Jaarlijkse verwachte rente: 5,1% tot 6,4%*
  • Looptijd: vier tot negen jaar
  • Verhandelbaar via het handelsplatform van Van Lanschot Bankiers
  • Gespreide portefeuille van volwassen Nederlandse MKB-bedrijven
  • Fonds start met een solide eigen vermogen (solvabiliteit) van 30% tot 40%
  • Totale fondsomvang €20.000.000. Deelname mogelijk vanaf €15.000

*inclusief de maximale bonusrente

Risico’s

Beleggen in welke vorm dan ook brengt financiële risico’s met zich mee, als gevolg daarvan kunt u uw inleg (gedeeltelijk) verliezen. Belangrijkste risico’s voor deze belegging zijn: debiteurenrisico, prognoserisico en beperkte verhandelbaarheid. Voor een volledig overzicht van de risico’s en om uw aankoopbeslissing te nemen verwijzen wij u naar het prospectus, welke algemeen verkrijgbaar is per post, e-mail of via de pagina Downloads.

Gerelateerde berichten


Disclaimer

Bedankt voor uw aanvraag.

U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.