HB Software


HB Software uit Gouda is een gecertificeerde Microsoft specialist en ontwikkelaar van brancheoplossingen voor bedrijven actief in vastgoed projectontwikkeling, bouwtoelevering en internationale handel. HB Software ontwikkelt deze oplossingen op de ERP-software van Microsoft. Daarnaast gebruiken meer dan 10.000 personen de door HB Software ontwikkelde Exsion Reporting en Exsion Corporate. Financiële controllers gebruiken Exsion Reporting voor analyses, maandafsluitingen en managementrapportages. Exsion Corporate wordt gebruikt voor ERP-onafhankelijke financiële consolidatie van grote internationale bedrijven.

De basis van de oplossingen van HB Software wordt gevormd door Microsoft Dynamics 365 Business Central, de snelst groeiende (cloud-)ERP oplossing ter wereld. Met haar oplossingen biedt HB Software bedrijven in deze de mogelijkheid om met een standaard ERP-pakket van Microsoft te werken, terwijl deze door de HB Software specifiek ontwikkelde oplossingen als een maatpak ervaren wordt. Het grote voordeel voor klanten is dat ze probleemloos kunnen meebewegen met de vernieuwing van Microsoft, wat bij een traditionele maatwerkoplossing zeer kostbaar is.

HB Software in het nieuws


MKB Fonds investeert in software...

Amstelveen, januari 2021 – MKB Fonds, participatiemaatschappij uit Amstelveen heeft een meerderheidsbelang verworven in HB Software uit Gouda en legt

Lees meer
Disclaimer