Computerwacht


Add-on van Futureproof Group

Computerwacht is een full service automatiseringsbedrijf voor het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in Bodegraven. Computerwacht ontwerpt, implementeert en beheert ICT-structuren voor ondernemingen. Zo zijn zij op afstand de ‘IT-afdeling’ van hun klanten. Computerwacht is daarnaast specialist op het gebied van optimalisatie en implementatie van ERP oplossingen op basis van Exact Software.

Computerwacht maakt deel uit van de Futureproof Group Holding. Binnen de Futureproof Group Holding zijn de ondernemingen Joheco Automatisering, Computerwacht en Advisor ICT Solutions samen gevoegd om zo te kunnen profiteren van kennisdeling, synergieën en schaalvoordelen.

Computerwacht in het nieuws


MKB Fonds in artikel Het...

MKB Fonds wordt genoemd in voorpagina-artikel van Het Financieele Dagblad (FD): Fusiegolf in IT: kleine bedrijven zoeken groei door overnames.

Lees meer

De Computerwacht doet add-on overname...

Bodegraven/Leiden – De Computerwacht B.V., onderdeel van MKB Fonds deelneming Futureproof Group, heeft een add-on acquisitie gedaan. De Computerwacht heeft

Lees meer

De Computerwacht treedt toe tot...

Onlangs is automatiseerder De Computerwacht B.V. te Bodegraven onderdeel geworden van de Futureproof Group B.V., met MKB Fonds uit Amsterdam

Lees meer
Disclaimer