Van Vliet Trading


Add-on van P&D Group

P&D Group is door MKB Fonds opgericht als overkoepelende entiteit voor ondernemingen in de verpakkingsbranche. Onder de vlag van P&D Group werkt MKB Fonds aan een ‘buy and build’ strategie waarbij gestreefd wordt naar het vormen van een groep middels overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen in de verpakkingsbranche.

MKB Fonds nam in mei 2018 met P&D Group een belang in Van Vliet Trading uit Uitgeest. Van Vliet Trading is een importeur van hersluitbare gripzakken en aanverwante verpakkingsmaterialen in de Benelux voor zowel de industrie als groothandel. Door de overname van Van Vliet Trading wordt op termijn bedrijfsopvolging gerealiseerd.

Eerder nam P&D Group al Hodi Verpakkingsmaterialen, Hodi International en Pacoma Europe over. In juli 2018 volgde tevens de overname van Uniek Verpakkingen. Pacoma Europe richt zich van oudsher op de verkoop en distributie van eindverpakkingsmachines. Hodi Verpakkingsmaterialen, Hodi International, Van Vliet Trading en Uniek Verpakkingen richten zich anderzijds op verpakkingsmaterialen in brede zin. De ondernemingen voegen  complementaire kennis, ervaring en productassortiment toe aan de groep. P&D Group streeft ernaar een ‘one-stop shop’  te vormen waarbij klanten terecht kunnen voor hun behoeften op het gebied van verpakkingsmaterialen in brede zin.

Van Vliet Trading in het nieuws


Media besteedt aandacht aan overnames...

Recentelijk werd middel een persbericht bekend gemaakt dat MKB Fonds deelneming P&D Group twee nieuwe add-on overnames heeft gedaan. P&D Group

Lees meer

MKB Fonds breidt haar portefeuille...

Amsterdam – MKB Fonds heeft haar belangen in de verpakkingsbranche verder uitgebreid door de overname van de ondernemingen Van Vliet

Lees meer
Disclaimer