MKB Fonds breidt haar team uit


16 februari 2021

MKB Fonds heeft in de afgelopen vier maanden drie nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Bernhard Coppens en Denzell Melles zijn toegetreden als respectievelijk investment associate en investment analyst. Daarnaast is Madri Pabbi toegetreden als fund controller en compliance officer. Wij stellen u graag voor aan Denzell, Madri en Bernhard in volgorde van startdatum.

Per 1 oktober jl. is Denzell Melles (22) tot het team van MKB Fonds toegetreden als investment analyst. Denzell heeft zijn Bachelor studie (‘Economics and Management’) in het Verenigd Koninkrijk (King’s College London) afgerond. Ook zijn Masterstudie (‘Finance’) heeft hij in Londen (University College London) cum laude afgerond.

Per 1 december jl. is Madri Pabbi (30) tot het team van MKB Fonds toegetreden als fund controller & compliance officer. Na haar Masterstudie (‘Accounting & Control’) aan de Vrije Universiteit Amsterdam is Madri haar carrière begonnen bij de auditafdeling van KMPG. Zij heeft KPMG na drie jaar verlaten voor vastgoedfonds Annexum, waar ze drie jaar gewerkt heeft als business controller. Madri zal met haar ervaring in het financiële beheer van fondsen en administratieve organisatie veel kunnen bijdragen aan MKB Fonds.

Per 1 februari jl. is Bernhard Coppens (29) tot het team van MKB Fonds toegetreden als investment associate. Bernhard is geboren in België en woont reeds ruim vijf jaar in Nederland. Zijn Bachelor studie (‘Bankwezen en financiële ondersteuningsdiensten’) alsmede zijn Masterstudie (‘Economie’) heeft hij in België (Universiteit Gent) afgerond. Bernhard is zijn loopbaan begonnen bij EY (voorheen Ernst en Young) als junior auditor in Brussel en is daarna overgestapt naar ‘M&A Transaction Services’ bij Deloitte in Amsterdam. Daar was hij gespecialiseerd in het uitvoeren van financiële due diligence onderzoeken en het geven van breder financieel advies bij fusie- en overname transacties.

Zowel Denzell als Bernhard maken deel uit van het investeringsteam en zijn medeverantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van (des)investeringsvoorstellen en bieden ondersteuning aan de investment managers en directors.

Gerelateerde berichten


Disclaimer