Pacoma Europe


Add-on van P&D Group

P&D Group is door MKB Fonds opgericht als overkoepelende entiteit voor ondernemingen in de verpakkingsbranche. Onder de vlag van P&D Group werkt MKB Fonds aan een ‘buy and build’ strategie waarbij gestreefd wordt naar het vormen van een groep middels overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen in de verpakkingsbranche. MKB Fonds nam in september 2017 met de P&D Group eerder een belang in verpakkingsondernemingen Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International.

In januari 2018 breidde de P&D Group verder uit door een belang te nemen in Pacoma Europe. Pacoma Europe is opgericht in 1995 en richt zich van oudsher op de verkoop en distributie van eindverpakkingsmachines en is gevestigd in Waalwijk. Pacoma Europe voegt zodoende binnen de P&D Group specialistische ervaring, kennis en productassortiment toe op het gebied van verpakkingsmachines. Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International richten zich anderzijds op op verpakkingsmaterialen in brede zin. De ondernemingen voegen zodoende complementaire kennis, ervaring en productassortiment toe aan de groep.

Pacoma Europe in het nieuws


MKB Fonds gaat 2018 van...

Amsterdam – Participatiemaatschappij MKB Fonds  heeft in de eerste maand van 2018 twee overnames gedaan. In de zomer van 2017

Lees meer

MKB Fonds doet nieuwe overname...

Amsterdam/Waalwijk – De Amsterdamse participatiemaatschappij MKB Fonds heeft haar investeringsportefeuille verder uitgebreid door de overname van verpakkingsonderneming Pacoma Europe B.V.

Lees meer
Disclaimer