Laro Tape


Add-on van P&D Group

Laro Tape, gevestigd in Ommen, is al meer dan 46 jaar als familiebedrijf specialist op het gebied van het leveren en bedrukken van PVC- en papier tape en is daarmee marktleider in Nederland en toonaangevend in Europa. Laro Tape bedrukt dagelijks tienduizenden rollen tape en levert deze in dertien Europese landen aan duizenden eindgebruikers en honderden wederverkopers. De PVC-tape is veruit de grootste productgroep binnen Laro Tape. De tape komt in grote rollen binnen, als halffabricaat. Laro Tape bedrukt deze rollen en snijdt dit in de juiste breedte naar behoefte van de klant.

De onderneming is onderdeel geworden van P&D Group, een door MKB Fonds opgericht platformbedrijf waarmee zij een ‘buy-and-build’ strategie voert in de verpakkingsbranche. MKB Fonds nam in september 2017 met P&D Group een belang in verpakkingsondernemingen Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International. In januari 2018 breidde P&D Group verder uit door een belang te nemen in Pacoma Europe. In mei 2018 werd Van Vliet Trading aan de groep toegevoegd en in juli 2018 en september 2020 volgden tevens de overnames van respectievelijk Uniek Verpakkingen en Beta Verpakking. Na de overname van Laro Tape werden Jan van Groningen, De Boer Vrachtbescherming en Mupla Verpakkingen in respectievelijk maart 2023, augustus 2023 en september 2023 door de groep overgenomen.

Laro Tape in het nieuws


MKB Fonds realiseert opnieuw uitbreiding...

Amstelveen, juli 2022 – Participatiemaatschappij MKB Fonds uit Amstelveen heeft met P&D Group B.V. waar het fonds een meerderheidsbelang heeft,

Lees meer
Disclaimer